Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Ekonomi-och-juridik » PPM rådgivning - går ej att avsluta

PPM rådgivning - går ej att avsluta

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: missnöjd

De ringer och ber dig prova tjänsten i 14 dagar, om du då inte avslutar tjänsten därefter. Jag gjorde en miss och missade deras sista dag, skickade ett mail och sa att tjänsten var inget för mig. Företaget tar ingen notis om detta, har ingen servicekänsla mot kund alls utan endast tänker på sina pengar.


Ett seriöst företag tar hand om kunden, i detta menas att även om man missar sista dagen ska företaget ta hänsyn till det om man är seriös. Jag har tackat nej och nu är jag tvungen att ha tjänsten som jag inte vill ha för att FÖRETAGET VILL BARA HA PENGAR - DE ÄR INTE SERIÖSA !!
Jag kan inte lita på deras PPM rådgivning efter detta svek och kommer att gå vidare till KO med detta.

Lägg till bild

Om skribenten

Jag är en privatperson som blivit utsatt för ett till synes seriöst förslag, när jag sedan missade deras tjänst blev jag väldigt ledsen, när dom tvingar mig att betala för något jag inte vill ha och inte egentligen har råd med.

Jag är 50+ och har familj med tonårsbarn, livet går fort fram och ibland hinnar man inte med t ex att besvara mail.

Om ni tvivlar på min information får ni gärna ringa mig på mitt hemnummer som jag har angett i mitt konto. Jag är även företagare och skulle inte  bemöta mina kunder på ett sådan sätt, utan hade tagit bort en missnöjd kund. Som företagare vill man att kunderna ska vara nöjda, det är jätteviktigt.  


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1519 - Datum: Sat, 27 Feb 2010

Kommentarer

Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.