Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Halsa-och-skonhet » Högsbo Klippet GBG

Högsbo Klippet GBG

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: Jäzzz

Hej, Idag efter jobbet gick jag till Marie Nillson för att toppa o permanenta mitt hår.


Jag visa henne exakt hur jag ville ha mitt hår och hon garanterade mig att det skulle bli som jag ville. Jag frågade henne ett flertal gånger fall det skulle bli slitet hon svarade hela tiden nej. Hon lovade att det inte skulle bli det. Jag vet att det sliter på håret lite det får man räkna med. Jag sa även till henne hela tiden att inte ta nåt på längden och hon sa ok. Jag har sparat mitt hår i 2 år  nu.


När mitt hår blev klart såg det ut som jag har fått en elshock. Det blev kort och hårt som svinto min hårfärg blev från svart till orange, brun fast än hon inte skulle färga mitt hår.
Jag tror att det ända sett att få tillbaka mitt hår är om jag rakar av håret så hemskt och slitet blev det. Och när jag blev klar begär hon pengar av mig när jag sitter och störtlipar. Jag varnar er alla för att gå till den frisören den ligger i Högsbo, i Göteborg. Frisören kallas Högsboklippet på pennygatan 21 gå ALDRIG dit för hon är en hemsk kvinna som menar att det inte är okej att gråta för sitt hår när man e 23år.

Lägg till bild

Om skribenten

23 årig tjej från göteborg.


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 2737 - Datum: Tue, 9 Jun 2009

Kommentarer


  1. " tesss " ja vet att du är Marie nillson som klippte mig. Inte undra varför du tycker allt är mitt fel, och att ALLA hennes andra kunder varit nöjda!
    Byt yrke för du kan verkligen inte nånting inom frisör yrket, specielt om att behålla sina kunder, inte undra varför det var helt tomt i din salong under hela mitt besök.
    Svara

  2. jag vill bara påpeka att ditt hår måste ha varit färgat innan och då ändras färgen när man permanentar sig för de starka kemikalierna. du kan ju alltid färga håret efteråt en permanent. håret blir alltid slitet efter en permanent det får man räkna med och det skrev du ju själv att du räknade med då får du skylla dig själv för att du ville permanenta dig. OCH bara för att DU inte blev nöjd kanske alla hennes andra kunder blir det. Det var jävligt idiotiskt och barnsligt av dig att så kallat "svartlista" henne,
    Jag säger bara så här VÄX UPP!!!!
    Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.