Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Halsa-och-skonhet » OrganaCleanse!!! VARNING

OrganaCleanse!!! VARNING

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: toovveeee

Jag har blivit lurad av företaget OrganaCleanase och OrganaSlim, De drar av massa pengar och skickar inte varorna. SÄger man inte upp abonemanget så drar de av oerhörda summor.


Fick ringa och spärra mitt bankonto och be om helt ny banknummer mm.. Hörde då på banken att en till tjej ringt in med samma prroblem. Och då blvit av med 800kr.


 


Går ej att få tag på företaget. Allt är bara en bluff.


Reklamen för företaget syns på Facebook, uppochhoppa.se samt halsonyheter.se. Samma personer, svenska, visas på båda dessa sidor men med olika namn.


 

Lägg till bild

Om skribenten

Blivit lurad av företaget OrganaCleanse och OrganaSlim


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1756 - Datum: Wed, 20 Jun 2012

Kommentarer


 1. Jag är också en av de som blivit lurad på detta och är mest förb på mig själv att jag inte kollade upp dem riktigt på nätet. Hur i h-vete skall man få tag på dem. Finns det någon mailadress till dem så man kan maila har inte lust att ringa till USA då det kostar pengar i massor. Spärrat kortet mot kontot som jag använde och efter det skall de inte kunna få ut mer pengar.
  Svara

  • Det finns en till tråd om dessa produkterna, sök bara på organa så kommer det upp. Såg just att någon hade hittat ett nummer till deras kundsupport i Sverige, jag skickade mail till dem (fick då skriva på engelska) och jag fick svar att de inte skulle fortsätta att skicka produkter och att dra pengar, men jag ska fixa nytt bankkort ändå bara för att vara på den säkra sidan. Jag ska kolla upp vad för mail adress det var jag skivade till så skriver jag det här sedan!
   Svara

   • Dessa mailadresser har jag mailat, och fått svar ganska snabbt! Kom ihåg att skriva ditt ordernummer med!


    Support@organacs.com 

    Support@organaslimnow.com
    Svara

 2. fått tag på en dam i usa lovade spärra mitt konto ovh att de inte skulle dra mer pengar i framtiden ...mina prudukter har jag ännu inte fått och hon visste inte vart de var
  arg besviken och 700 kr fattigare...så förbannad... och inga varor ens...spärrat mitt bankkonto... kommer aldrig mer göra ngt sådant här!!!!!
  Svara

 3. hjälp misstänker att jag blivit tok blåst inte fått några varor men åderbekfäflese sedan såg jag nu att det dragits 700 kr från ngt superbody toner företag!!! ngn mer som råkat ut för detta...
  snälla hjälp mig få stoppa detta kommer inte fram ngn stans vart skall jag ringa, kan man ringa ngn i sverige? mail? snälla hjälp!!!!
  Svara

 4. VAD SKA JAG GÖRA JAG SPRÄRRA MITT KORT , MEN DOM HAR MITT NUMMER ABONNEMANG ? SKA JAG BYTA NUMMER ELLER VAD OCH HA SAMMA ABONNEMANG KVAR??
  Svara

  • ha abonnemanget kvar. ringer dom dig säg de då att dom lurade dig o du vägrar betala mer.
   Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.