Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Halsa-och-skonhet » VARNING för Organaslim och Organa cleanse

VARNING för Organaslim och Organa cleanse

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: Gunsan64

Hej!


Skumt och lurendrejeri!


Googlar man på dessa 2 namnOrganaslim och Organa cleanse,  får man en massa träffar på folk som blivit lurade på ganska höga summor. Mest utomlands. Nu verkar det som att detta även nått Sverige, reklam om produkterna via Facebook via en hemsida uppochhoppa.se samt halsonyheter.se. Samma personer, svenska, visas på båda dessa sidor men med olika namn.


Även vilseledande reklam såsom att det är gratis prov , endast frakt, för 33,29 kr. Det vilseledande här är att de skriver kr, det är bara i sverige och norge som man säger kr. Läser man sedan vidare i villkoren, sist i texten för betalning etc. står det att man debiteras i USD.


Det om nåt är verkligen vilseledande! Jag känner mig grundlurad och måste nu byta bankkort helt och hållet för att inte de ska dra mer pengar efter 17 dgr som det står i villkoren om man inte avsäger sig abbonnemanget. Trots att du säger upp det tar de ut pengar från kontot.


Googla så får Ni se!

Lägg till bild

Om skribenten


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 6259 - Datum: Sun, 17 Jun 2012

Kommentarer


 1. Beställde ansiktskrämer: Restoria Lumina & Levanté. 1500,00 kr har dragits från mitt konto.Har i helgen skrivit massor av mail till "företaget" om att jag ville avsluta mitt abonnemang - fick inget svar. I morse skrev jag till: support@myaccountsupport.net där jag hotade med att jag kontaktat Konsumentsombundsmannen och polisen (vilket jag inte gjort, hihi). Nio minuter därefter fick jag svar att mitt konto avslutats. Får nu hoppas att det räcker - har i varje fall uppsägningen svart på vitt
  Svara

  • Varning för Levante och Restoria Lumina. De drar mycket mer på kontot än vad som är avtalat. Svåra att få kontakt med. De säger att man har ingått avtal som man inte alls har gjort. En dyr läxa för mig.
   Anne
   Svara

  • Detta har hänt mig också. Mycket oseriösa
   och vilseledande metoder. Jag har lyckats få tillbaka hälften. Men är ändå lurad på över 700 kronor, och krämerna är inte ens bra.
   Svara

 2. misstänker att det är samma företag som ligger bakom KenzaTrim och KenzaPure, samt SlimVida och Colon Flow. Samma reklam, samma innehål, samma bilder.

  Läs gärna mina recensioner om dessa:
  www.luckyhjo.com/2012/10/ke...
  www.luckyhjo.com/2012/08/sl...

  Svara

 3. Urskäkta språket men jävla svin !! Blir så förbannad ! Upptäckte detta efte 3 betalningar på ungefär 700 kr vardera.
  Har flyttat alla pengar till ett annat konto och ska till banken och ta bort det kontot och starta ett nytt. Då har de inte mitt kontonummer kvar ju....
  Ska även mejla/ringa .....
  Svara

 4. Har med beställt dem varorna i juni månad, dock har jag ej fått detta problem som alla ni har.. dem har dragit 21 kr var så sammanlagt 42 kr från mitt konto, 2 dagar efter så säger en vän till mig att de har varnats om detta.. så jag mejla på svenska till dem o fick svar dagen efter att abonnomaget e avslutat... de har ej dragits extra avgifter hos mig o de e jag så glad för.. kommer aldrig mer att betälla sådana varor!
  Svara

  • Hej blev utsatt för samma sak men fick tag på dem hotade dem med polisen 10 min efter hade jag pengarna på kontot :) Men igentligen undrar jag om dem funkar :s

   Här är hemsidan som jag beställde ifrån
   nyheter-se.com/
   Svara

 5. Hej!
  Även jag gick på detta MEN jag har nu fått hem båda produkterna efter ca 2-4 v tid. De har dragit nästan 3000:- från mitt konto som jag nu spärrat så jag kommer få tillbaka det... Upp till bevis om några kilon försvinner. Skammmföretag! När jag försökte ringa till respektive kundservice så fanns Inge numrena kvar.
  Svara

 6. jag har ringt och avbeställt. till deras kundservice i sverige.

  nummer: 077 079 18 26
  Svara

  • Jag gick oxå på detta, men ringde just till dem och sade upp beställning, med hänvisning att jag inte fått det jag beställt, man behöver ordernummer, för att de skall hitta dig.
   Tror jag hamnade i Indien.. lät som det.
   Men han jag pratade med var trevlig.
   Svara

  • pratar dom svenska? för när jag ringer pratar dom direkt på engelska o min engelska är skit dålig

   Svara

   • Hej jossan! Jag ville få tillbaka mina pengar och det fick jag igår. ( nästan 700 kr) insatt på mitt konto. Nu funderar jag på att spärra mitt konto.
    Svara

   • Hej! Jag mailade till deras adress och skrev på engelska. (kanske kan du be en kompis? Annars kanske vi kan hjälpa dig, Jag upptäckte igår kväll att det hade dragits pengar från mitt konto från detta företag. Jag hittade igen denna sida och började agera. Jag ringde och fick tag inågon i USA. Jag fick i morse från kundsupport att mitt konto var avslutat. Hoppas det är över nu. Företaget har lovat att ge mig tillbaka de pengar de har dragit inom 7-10 dagar. Har jag inte fått pengarna då, begär jag ett nytt kontokort. Det känns så hemskt att ha blivit lurad. Jag har inte fått nåra produkter alls.
    Svara

    • men räcker de inte o bara spärra kortet?

    • men räcker de inte o bara spärra kortet?

 7. heej är de någon som gick på de erbjundandet på 4.95? jag tror nämligen att jag inte kan ta bort mitt abonemang har förskt efter att jag läste detta men hittar inte sidan. är de nån som vet hur många gånger dom kommer ta dom här extra pengarna? kan man spärra sitt kort utan att avsluta abonemanget eftersom sidan inte finns kvar?
  Svara

 8. Jag har bara fått en produkt hem till mig och när jag söker på googel så finns inte organaslim kvar som hemsida ens. Hur får man kontakt med dom då?`har försökt att maila på de mailen jag fick när leveransbeskedet kom, men får tillbaka att det inte går? Vilken mail har ni skickat till att ni vill avsluta ert abonnemang? PANIK!!!!
  Svara

  • Jag hittade organa slim via denna hemsida: www.halsarapporter.com/hals...
   De verkar byta namn på sina produkter med jämna mellanrum men de uppdaterar de på denna hemsidan också. Mailen byter dem också namn på med jämna mellanrum. Mail adressen som dem svarat ifrån har hela tiden varit samma den är: meta_burn@advmetabilling.com, kanske kan man även skicka svar till den mailadressen?! Om inte annat så finns den nya mailadressen att hitta på ovannämnda hemsida. Hoppas de va till någon hjälp
   Svara

 9. jag hade också gått med på dt där. avslutade abonnemang och spärrade min bank kort. men Kan någon hjälpa mig nu????? jag har nu fått hem dem där producter nu!!! det tog en hel månad. jag är så räd att börja använda dem, kan dem vara farliga eller tycker ni att jag ska börja använda dem???? är nån som har provat??? är tacksam om nån kan hjälpa mig!!!!
  Svara

  • Jag tycker att du inte ska använda produkterna, när företaget är så lurigt hur är deras produkter då. Jag har själv också beställt .....
   Svara

  • Fick du betala något mer för biljetterna? Så som kostnad för skeppning? Eller har du bara betalt för provningstiden? Vet inte va ja ska göra om jag får några av produkterna, kommer nog inte våga ta dem:/
   Svara

   • Produkterna ska de stå inte biljetterna, mobilens rättstavnings program som spelar mig ett spratt:(
    Svara

 10. Blev alldeles svettig när jag läste detta! Har oxå fallit för dom, men har fått både orderbekräftelse och fraktbekräftelse samt ett samtal med frågan om jag fått mina varor än. Vilket jag inte hade och de gav mig 14 dagar extra pga av förseningen. Hade alltid tänkt att avboka mig sen etfer 17 dagar men nu när jag räknade efter har det gått mer, men dock har inga pengar dragits. Har nu både sagt upp beställningen och spärrat kortet. Tror ni att jag måste byta telefonabonnemang oxå?? Kan dom verkligen dra pengar från det med bara ett nummer??
  Svara

 11. Fick idag två nya mail från organaslim och organacleanse. Där står de att en fraktanmälan har gjorts och att varorna ska skeppas till mig med hjälp av DHL. Står att kostnaden för skeppningen är $2.95 st. I mailet står även min andreas angiven som faktura adress. Har någon mer fått detta?
  Svara

 12. Ännu en dåre som gick på detta. Var hittar man ordernumret om man inte har svarsmailet kvar?
  Svara

  • Om du inte rensat papperskorgen på din mail så borde de ligga kvar där!
   Svara

   • Tack, det gjorde det. Dottern har vari i kontakt med USA och dom skulle återbetala pengarna, dock till det konto dom drog ifrån, så spar uppgifterna.
    Svara

 13. Kan ju bara säga att jag är en av de som blivit lurad. Jag känner mig så hemskt dum... Jag beställde båda produkterna igår och jag har skickat mail, men om de mot alla ods skulle svara så är väl det först på måndag. Jag ringde numret för organa slim, det numret gick fram men jag pratade aldrig med någon.. När jag testade att ringa organa cleanse så fick jag bara höra att "numret inte var i bruk". Vad ska jag göra då??? Det ser inte ut som om de har tagit pengar ifrån mig än, men jag vill avbeställa NU! så snabbt som möjligt! Sen har de mitt nummer med, och jag har abonnemang, någon som vet hur det funkar?? Snälla hjälp mig!
  Svara

  • Jag skickade oxå mail men de tog lång tid innan ja fick svar, skickade säkert 5-6mail innan dem svarade. Skicka mail med texten på svenska och engelska, fick nämligen svar på engelska sen. Men ring med en gång till dem, ja fick svar på nr +46-101992564. Ringde även o spärrade mitt kort. Inga mer pengar som dragits sedan. Även fått på mail att inga pengar kommer dras i framtiden. Lycka till!
   Svara

   • Va de gäller abonnemang på mobilen så kontaktade ja Halebop som är min operatör och dem försäkrade att "företaget" inte kan göra ngt med ens mobil abonnemang.
    Svara

 14. 'Gick också på denna hemska bluff. Jag har varit i kontakt med företaget både igår och idag. La in bestälnningen igår. dem tycks ha dragit 21 kr + 21kr på mitt kort. Har även skickat dem mail men får inga svar där, vill gärna ha det bekräftat skrifltigt. Kontaktat banken med och spärrat kortet. Kan dem trots detta fortsätta dra pengar? Vet ni om någon har blivit utsatt för att dem dragit pengar trots spärrat kort? Eller går det? Kan man åka på o få en faktura hem? Usch fasen va man känner sig dum nu! Aldrig gått på något sådant innan:(
  Svara

 15. har också råkat ut för detta men pengarna har dock inte dragits än, hur avslutar man abonnemanget när jag inte hittar rätt sida igen? eller kan man bara meddela banken och fixa de där på något vis?
  Svara

  • Jag har också åkt på detta. Ringde precis för att stoppa mitt abbonemang och han jag pratade med var väldigt hjälpsam. +46-101992564 ringde detta nr, kopplades till någonstans i USA så gissar på att det kommer kosta en del. Men har stoppat så jag ej får mer.
   Dock krävs det att du har ditt ordernr för att dom ska hitta dig i systemet och kunna stoppa abbonemanget.
   Hoppas detta var till lite hjälp!
   Svara

 16. Har tydligen oxå gått på den här niten!! Börjar få panik, får ej tag på dom! Gunsan hur gjorde du för att få tag i dom? Vad skrev du i mailen??
  Svara

  • +46-101992564ring det nummret så får du hjälp med en gång. häng bara kvar och lägg inte på så komemr du tillslut till någon som hjälper dig. Var dock beredd på att snacka engelska och att ha ditt ordernr!
   Svara

 17. Caroline, jag betalade med mitt kort, de drog nog samma dag tror jag eller om det var dagen efter.

  Svara

  • Jag har också blivit lurad, jag beställde den 17 juni, jag fick aldrig nån mejl från dem, jag har inte heller fått producter.... men dem har dragit pengar. nu ska jag spärra mitt kort, tack ni räddade mig. men dem har mitt telefon nummer och det är abonnemang. vad ska jag göra?? jag har ringt och avslutar min abonnemang, men jag har inte äns fått nån mejl från dem.
   Svara

 18. duuduw, säg upp abbonemanget också annars drar de säkert pengarna. maila och ring! Du ska ha så mycket som möjligt kontakt med dem så de inte kan komma undan. Jag mailbombade dem!
  Svara

 19. Jag pratade med banken och de tyckte att jag skulle spärra mitt kort. De drog 240 kr + 275 kr från mig, för organaslim och för organacleanse. Man får inte tillbaka pengarna men de har avslutat mitt abbonnemang, fått det på mail och har även pratat med dem på tfn. men jag litar inte på det ändå så jag kommer att spärra mitt kort iaf. Jag kommer att be dem skicka produkten(kan jag se i stjärnorna efter säkert!) men vill inte ha med dem att göra mer sen. Banken sa att det ska räcka med att byta kort... jag ska prata med dem imon igen. Man blir så förbannad, mest på mig själv som gick på detta, brukar vara så noggrann och läsa allt men missade totalt det där med usd osv osv. Vi får höras mer, positivt eller negativt, det är intressant och se hur det går... Hälsn Gunsan
  Svara

  • Känner samma som dig Gunsan64. Brukar aldrig gå på sånt här, vet inte vad som flög i mig. Hoppas att allt löser sig för alla!!
   Svara

 20. Jag beställde från dem den 19 juni men de har inte börjat dra ngt. Jag vet inte om jag angav rätt kontonr men jag fick en orderbekräftelse. När böjrade de dra pengar från ert konto???

  Svara

 21. JAG SPÄRRA MITT KORT DIREKT EFTER 10 MIN ,NI RÄDDADE MIG TACK GUD ,JAG RINGDE DIREKT NORDEA NÄR JAG SÅG DET HÄR ,TÄNKTE OXÅ INNAN JAG KOLLA RUNT OM DEN MEN DET STOG INTE MYCKET ... JAG SPÄRRA MITT KORT MEN JAG GAV MITT NUMMER SOM JAG HAR ÄR ABONNEMANG VAD SKA JAG GÖRA NU ??? BYTA UT TILL ANNAT NUMMER OCH HA KVAR SAMMA ABONNEMANG ELLER?
  Svara

 22. Har också blivit lurad :(
  Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.