Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Hotell, resor och turism

Hotell, resor och turism Articles

1: Skarp Varning - Kypare på Belgobaren ger sig själv dricks på gästens bekostnad.

Vi var ett sällskap på 5 personer som besökte Belgobaren som är belägen i Freys Hotell på Bryggargatan i Stockholm för lite dryck och lättare förtäring.Vi åt drack och mådde gott och..


2: Ticket2

Skrev ett inlägg om Ticket2. Jag har nu fått en total ersättning på 2300kr av Ticket2. Men det täcker ej mellanskillnad på sittplatser långsida och biljetter på kortsida vi fick. Jag fick..


3: Nortlander Skitours låter sina kunder sova utomhus

Under förra veckan var jag på resa till Val D'isere med resebolaget Nortlander Skitours, vi har 1100 studenter från bl a Lund, Göteborg och Uppsala med på resan. Mycket gick fel under veckan, bl..


4: Eurochiina

Eurochiina ringer mig 4 månader efter att jag bokat samt betalat en resa. Eurochiina ringer en söndag kväll och Frågar om vi ska åka eller inte? Jag säger att det..


5: Flygpoolen.se unvik

Har bokat en flygresa på flygpoolen.se. Ett lågpris företag som man inte ska förvänta sig vara sig extra service eller hjälp om man inte betalar för det. Allt..


6: Bli inte lurad av SAS bonus och service system

Jag bor utomlands och flyger ofta inom Europa och reser ofta med SAS. Sist jag bokade min flygresa med SAS kunde jag inte få bonuspoäng pga att mitt efternamn hade ändrats efter jag..


7: Flamingo Tour And Travels

Jag och min vän var i Indien vilket är ett land vi aldrig tidigare besökt. Vi blev tipsade av taxichauffören om en turistbyrå i staden Delhi som vi först kom till. När vi kom dit var de..


8: STORY Hotel i Stockholm har stulit smycken från gäst.

Se upp för städpersonalen på Story Hotel på Östermalm i Stockholm. Detta är ett 4 tjärnigt hotell på Östermalm som kostar därefter också. Jag och min pojkvän bodde där för en romantisk..


9: resebolag

Jag avråder alla från att boka resa med brasilpackages.com Efter att bokat resa med dem med avboknings-skydd hände det en tragisk grej med min vennina, ja fick till svar att de skulle göra allt..


10: Falska sedlar i omlopp i China

  I Kina skall du se upp så du inte får en falsk yuan sedel. Myndigheterna i Peking konfiskerar falska sedlar till ett sammanlagt värde av ungefär en miljon kronor i..