Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Hotell-resor-och-turism » Eurochiina

Eurochiina

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: simpan_222

Eurochiina ringer mig 4 månader efter att jag bokat samt betalat en resa.


Eurochiina ringer en söndag kväll och Frågar om vi ska åka eller inte? Jag säger att det klart vi ska vi har ju bokat samt betalat. Trots detta kan Eurochiina inte se betalningen.


Dom erbjuder oss att åka en dag tidigare när dom äntligen hittat betalningen efter mer en 2 samtal. Vi kan inte detta och vill nu avboka.


Då säger Eurochiina att det kostar minst 500kr att avboka.


Vi frågar du hur mycket vi kommer få tillbaka. Och Eurochiina svarar 3500kr. Inga problem och lägger på luren.


2 Dagar senare åker vi till deras kontor och vill avboka. Då vägrar ägaren att ge ut våra pengar. Och tror inte på det vi säger. Vi ringer då till den personen som har lovat oss den summan att vi ska få tillbaka och erkänner framför ägaren att hon har sagt en summa.  Ägaren ber om ursäkt och säger att vi ska få pengarna utbetalt samt kompensation för allt tjafs.


4 dagar senare. Inga pengar på kontot. Åker till deras kontor igen.  Då erbjuds vi bara halva summan tillbaka? Eftersom att dom måste följa avltal. Men ägaren säger endå att vi har redan brytit mot avtalet och ger er tillbaka lite extra. Men det får vi inte säga till någon.


Jag accepterar inte detta och säger att jag tänker polisanmäla dom om dom inte betalar tillbaka oss då dom inte har kunnat erbjuda det datumet vi ska åka. Samt håller på med konstiga undanflykter och ursäkter på språkbrister i företaget.


5 Dagar senare. Hotar med polisanmälan som sista utväg och diskusionen håller på i 40 min till. Där Eurochiina både säger det ena och det andra inte accetabelt av en resebyro att säga. Eurochiina går sedan med på att betala ut detta.


4 dagar senare. Ringer och frågar vart pengarna är. Får då info om att dom har glömt detta och har precis gjort betalningen. Samt skäller ut mig för att jag vill avboka.


Detta är en mild samanfattning av mitt möte av Eurochiina. Under flera av dessa möten har Eurochiina varit riktigt otrevliga. Sagt åt mig o sätta mig ner o lyssna för att ägaren börjar bli irriterad osv.


Har aldrig blivigt så illa behandlad som kund någonsin. Och kommer aldrig mer att ha nånting o göra med Eurochiina.            Varnar er för dom!

Lägg till bild

Om skribenten

Varnar er för Eurochiina!


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1336 - Datum: Fri, 2 Mar 2012

Kommentarer

Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.