Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Hus-och-hem » Energibolaget i Sverige AB lurar till avtal

Energibolaget i Sverige AB lurar till avtal

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: warstrom

Hej, fick i förra veckan ett samtal från en av Energibolaget i Sverige ABs säljare. Han ringde från 08-12451321 och sa att han ringde från Energibolaget i Sverige AB.


Han försökte lura mig att byta till dem. Och lyckades tydligen.


Efter ett tag in i samtalet när han hade informerat om "de nya bestämmelserna" och jag ändå sa att jag var nöjd med min nuvarande leverantör GodEl så sa han något i stil med "men då säger vi så då". Jag uppfattade det som om han försökte lura in mig i ett avtal och sa det rätt ut.


Jag säger "Jag vill inte byta leverantör och jag vill inte köpa något från dig", då säger han, "men så uppfattade jag det, jag skickar hem papper till dig inom 7 arbetsdagar".


Jag blev då otroligt arg och sa att jag INTE avtalat något med honom och bad honom å det starkaste att inte skicka något för något avtal var inte ingånget.


Jag mailade samma dag till deras kundsupport och ville informera om det som hänt och försäkra mig om att jag inte ingått något avtal. De svarade idag (måndag 26e) och sa att det visst hade ingåtts ett avtal men att jag kunde annullera det när papprena kom hem till mig.


Helt oacceptabelt tycker jag och verkligen något som de ska upp på er Varningslista för.


Hoppas inte fler personer råkar ut för deras lurendrejeri.

Lägg till bild

Om skribenten


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 4552 - Datum: Mon, 26 Nov 2012

Kommentarer


  1. Har varit med om det också men då har jag lotsas som ingenting och frågat om personens namn sen lagt på och ringt upp chefen och berättat.
    Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.