Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Hus-och-hem » Inkompetent företag som gör sig skyldigt till allt från hot, lögner till bristande kompetens

Inkompetent företag som gör sig skyldigt till allt från hot, lögner till bristande kompetens

Webbadress: http://
Företagsnamn: Rena lösningar
Var hände det: I hemmet
Namn på produkt / tjänst: Städning
Värde på förlust (kr): 2000

Skribent: Kajsa79

Jag önskar i och med detta varna för det mycket oseriösa, inkompetenta och hotfulla företaget Rena lösningar. Jag gör det mot bakgrund av följande:

 

1. Enligt överenskommelse skulle vi få minst 24 timmars städning då fyra män skulle städa i minst 6 timmar eller tills det var klart. I städningen ingick att städa från golv till tak inför en sanering. Tre män kom och stannade i 3,5 timmar.

 

2. Lokalvårdarna skulle ha adekvat utbildning och stor yrkesskicklighet. Städningen var så bristfällig att Anticimex krävde att vi skulle ta dit en andra städfirma innan man gick med på att genomföra saneringen vilket ledde till en försenad sanering.

 

3. Företagets represant har uppträtt mycket hotfullt och lögnaktigt. Man utnyttjade min synskada för att göra ett dåligt jobb, påstod att man gjort en imspelning där jag skulle ha godkänt städningem (som man ej vill låta mig lyssna på), påstår att polisen är involverad och vill prata med mina vittmen etc.

 

4. Vid städningen gick ett antal kort och tavlor sönder som ej går att reparera. vidare var en del handdukar helt eller delvis indränkta i klor. Vissa kunde min mor rädda genom att tvätta hela natten.

 

5 Vid överenskommelsen var priset 7 000. Fakturan som kom var på 9 000. Företagets representant förklarade med att han gett mig ett pris exklusive moms, ett beteende jag ifrågasätter!

 

6. Då det handlade om en sanering motiverade företaget det höga priset med att man måste köpa starka kemikalier och skyddsutrustning för de anställda. Enbart klor användes och lokalvårdarna hade vanliga kläder.

Lägg till bild

Om skribenten


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1161 - Datum: Wed, 18 Nov 2015

Kommentarer

Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.