Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Hus-och-hem » Varning för www.ornobygg.tk

Varning för www.ornobygg.tk

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: tilaa

Jag vill varna för denna bygg firma som sedan 2013-05-10 registrerat sig som Ornobygg.


Denna firma har lurat mina släktingar på ca 80000 kr, meningen var att de skulle reparera en del på deras hus.  Det hela började bra med offert på lite småpyssel som skulle göras men blev med tiden mer och mer,  två fönster kunde plötsligt inte repareras utan nya fönster behövdes köpas in. I ca tre veckor flöt arbetet på, på vardagarna, det var två yngre killar som gjorde själva arbetet och tre andra som mest dök upp lite då och då och pratade, en av dessa tilltalades med namnet Patrik. Allt arbete är halvdant utfört och några nya fönster fick de aldrig.


De har lämnat efter sig lite målarburkar, något verktyg och en stege. Allt för att ge sken av att komma tillbaka vilken dag som helst. Vid närmare titt så är färgburkarna tomma.


Man tycker kanske att man inte skulle betalat fakturan förrän man sett resultat men även detta lyckades denna Patrik skruva till med sitt prat och vem skulle kunna tro att de skulle luras! Man ska väl kunna lita på sina medmänniskor eller….


De har idag ett orgnr: 969758-0935 och i styrelsen för det bolaget har en stackars Patrik Svensson blivit indragen! Han har ingenting med denna lurendrejare att göra mer än att han själv blivit lurad på lön för utfört arbete av honom. Han säger också att dessa skurkar oftast lurar äldre människor.


(Som c/o adress står en Morgan Axelsson, vet tyvärr ingenting om honom.)


2013-06-27 upphörde kontakten med firman och de var ej längre nåbara på dessa telefonnummer: 0769-188482, 0738-198618 och 0738-742970.


Hemsidan www.ornobygg.tk finns idag på hemsida24, de svarar så här på min fråga om de vet vilka dessa skurkar är:


Vi har skickat ut ett mail till kund om att vi kommer att stänga ner kontot och hemsidan i slutet på veckan, då den används på ett felaktigt sätt.


Vi beklagar att ni blivit drabbade av dessa lurendrejare.


Så snart är troligen denna firma med detta namn borta, vilket tyvärr inte betyder att de inte kan starta i annat namn och fortsätta sina skumma affärer.

Lägg till bild

Om skribenten

Hjälper mina släktingar som trodde gott.


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 2077 - Datum: Wed, 10 Jul 2013

Kommentarer


 1. Denna Patrick fortsätter sina skumma affärer! Han borde skämmas!
  Min släkting chansade häromdagen och slog hans nummer....han svarade!
  Min släkting frågade var hans fönster tagit vägen och varför de inte hört av sig, då hade denna Patrick fräckheten att upplysa min släkting om att denne var skyldig Ornö bygg 11 000:-.
  För vadå kan man fråga sig, min släkting har ju dessutom betalat dem en massa pengar för absolut ingenting!
  Ornö byggs Patrick påpekade också flera gånger under samtalet att detta jag skrivit på Svartlista måste tas bort, helt otroligt.
  Men på det svarar jag alltså återigen att Varning för Ornö bygg! De är inte seriösa!
  Svara

 2. Igår var detta företag hos mig i Västerås och lämna en offert på puts och målning. Min magkänslan var orolig med att det kunde vara fuskbyggare men priset var lockande och jag skrev på avtal men under kvällen kollades företaget upp och vi annullerade imorse efter att läst på bla er sida.
  Patrick Eriksson påstod att han ägde företaget och hade dåligt med jobb. Hans bror var även med och de båda var från Lycksele men bodde nu här (en i Surahammar). De hade gjort fasad på en bfr här i stan som vi skulle få referenser på omgående vilket vi ännu 8 timmar senare inte fått. Företaget står på en Edward K och är en delägare Enl Patrick. Patrick finns dock inte på papper för företaget och inte heller brorsan.
  Vi hann ju inte börja nått jobb som jag nu ser det som lyckligt. Man undrar ju vad som kunde ha hänt, betalningar, rotavdrag, dåligt och ofärdigt jobb, ogiltiga avtal mm
  Vill varna andra att de fr är igång och heter samma med samma orgnr.
  Patrick har nytt mobilnr:0728/754808
  Svara

 3. Det finns fler som har oavslutade affärer med dem. Dessa måste stoppas från att lura folk. Känner igen allt du skriver ovan med mycket snack om att de är försäkrade upp till en miljon, jag hade en dålig magkänsla från första stund. De är skyldiga mig pengar för tjänster.
  Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.