Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Internationellt

Internationellt Articles

1: Edition Atlas. Bondfångare!!

Hej!! Jag vill varna för ovanstående ``Företaget´´ för utpresning. De skickar kaltsonger och små plastbilar och kräver pengar... de svarar varken per telefon eller annat. De finns en adress i..


2: infurn.com är bedrägeriföretag

Hej,   Vill varna alla att handla hos infurn.com. Naiv och blåögd gjorde jag där en beställning på ett bord som skulle levereras efter två veckor. Efter tre veckor och ingenting hörts från..


3: Varning för Puki Kuriere

Varning för leveransföretaget Puki Kuriere! Det är ett blufföretag. Hemsidans adress: www.puki-kuriere.com Webbsidan ser välgjord och seriös ut, men telefonnumret fungerar inte och de svarar..


4: Europaspecialisten AB/SL (?)

Jag kom i kontakt med företaget Europaspecialisten AB via Offerta.se. Jag skickade ut en preliminär förfrågan i november 2011 och fick svar från bland annat just Europaspecialisten AB. Enligt..


5: VIPOcean bara bluff

Hej, Har genom att gå in på någon reklamsida blivit "fångad" av VIP Ocean, De har per automatik dragit 399 kronor per månad från ett av mina MasterCard konton,..


6: Se upp med Norska biljetförsäljaren Euroteam

Se upp med Norska biljettförsäljaren Euroteam, Parkveien 25, 0350 Oslo. Hemsida: http://www.euroteam.info Konsumenter hör av sig angående biljetter som aldrig levererats och..


7: senise international Varning

Mannen bakom verksamheten är Vincent Senise, son till Betty Bjurström -scandal beauty från 40 talet. Han  uppges bla spela in en internationell storfilm om hennes..