Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Jobb och utbildning

Jobb och utbildning Articles

1: BUNGE KROG- OSERIÖS ARBETSGIVARE

Jag vill varna andra för att söka sommarjobb hos BUNGE KROG som ligger i Fårösund på Gotland! - De verkar trevliga och förtroendeingivande via telefon men detta stämmer inte i verkligheten! -..


2: Bluff-Företag i Malmö som blåser kunder och utnyttjar unga människor.

Tryggtval, eller Stratega Group AB - 556838-6683 som är det egentliga bolagsnamnet, är den korrekta definitionen av vad den benämning som ett så kallat "bluff-företag" innebär. Vd:n och..


3: Nordic Sol Ltd = Bedragare

Hej.  Jag blev kontaktad av ett företag (Nordic Sol Ltd) som idag finns i England och Spanien som vill öppna filial här i Sverige. Jag jobbade åt dem i 2 månader för att hjälpa dem att komma..


4: Betalar inte ut löner!

Akta erför företaget Recruititright AB, för det första är det inget AB, den som äger detta företag heter Sandra Alexandersson som är anställd som coach i företaget "ett rent sinne"...


5: IKEA

  Jag blev måttligt irriterad när jag besökte Jönköpings ikea hus och direkt ser att de använder sig av Samhalls för att få sina ytor städade.Ska inte ett multi internationellt företag ha..


6: CSN påminnelseavgift

  Vill med detta varna dem med studielån. Vid sen betalning utgår en påminnelseavgift på hela 200kr! Långt mer än vad som är brukligt inom det privata...


7: Nordvik

Om firmanNordVik är ett bemanningsföretag med säte i Danmark som hyr ut främst svenska och danska läkare till Norge. Bolaget är ett enmansbolag. NordVik har varit verksamt i flera år...


8: Solna Invest AB i Solna Stockholm Oseriösa?

Bakgrund Gick en säljkurs 2007 och såg min chans att få praktisk erfarenhet när företaget sökte säljare av certifierade kassaregister eftersom jag var arbetslös. Den nya skattelagen tvingade..


9: Svenska Frisörskolan i Trollhättan

Svenska Frisörskolans frisörutbildning är inget att hänga i granen. Släng hellre pengarna i skön. Lovar studenterna guld o gröna skogar men frågan är hur många som går ut skolan som blir..


10: Har ikke fått lønn fra Dalälven Produktion

Jeg er en nordmann som bor i Stockholm. Tidligere på våren jobbet jeg i et firma som heter Dalälven Produktion AB som holder til i Stockholm. www.dalalvenproduktion.se Jobbet der i 3..


11: Techno Medica

Jag var anställd på Techno Medica i 7 månader. Arbetet blev svårt att kombinera med man och barn, då det blev mer resor i tjänsten än som var överenskommet vid anställningens början. Jag..


12: Himla AB beter sig oetiskt vid anställning

Jag hade sökt jobb och gick på 3 intervjuer på inrednings-och textilföretaget Himla AB (Uppsala och Järla Sjö) innan båda parter kom överens om att vi..


13: Ams presenterar oseriösa företag

Här letas det efter 12 säljare det sk företaget har inte arbetsgivarintyg och kan därmed ej skatta dom anställdas löner.Enligt ägaren sj så har företaget haft sin verksamhet i ca 8 mån..