Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Konsumentbemotande » FY FÖR TELENOR

FY FÖR TELENOR

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: krivin74

I höstas tecknade jag ett mobilabonnemang hos TELENOR (i butik) i mitt namn eftersom min mamma låg dödssjuk i cancer och inte kunde ta sig till affären själv och jag inte kunde teckna ett abonnemang i hennes namn. Hon kände sig ensam när hon låg på sjukhuset och ville kunna ringa pappa och mig. Försäljaren förklarade att vi bara kunde fylla i en överföringsblankett efter någon månad så skulle abonnemanget gå över i hennes namn. Efter en månad fyllde jag och mamma i blanketten om autogiro OCH överföring och undertecknade båda samt skickade in denna.


Den 27 februari avled mamma i agressiv cancer. TELENOR fortsätter att dra pengar med autogiro från mitt konto för hennes abonnemang trots att hon nu är död! De säger sig aldrig fått överföringsblanketten och "mitt namn står ju på kontraktet som jag tecknat i butik" och löper fram till januari 2015.


Jag har flera gånger ringt deras kundtjänst och förklarat situationen att jag har dåligt med pengar och att dessa månatliga meddelanden från TELENOR stör mig i min sorgeprocess, men får inget gehör. Pengarna ska in- abonnemanget kan inte sägas upp eller frysas. Däremot går det tydligen att ge mig tre avgiftsfria månader...storartat!!! Detta abonnemang är kaffepengar för ett så stort företag som TELENOR. Där mamma befinner sig nu behöver hon inte ringa, ingen använder varken telefon eller abonnemang men det struntar TELENOR i!!!  Tala om stelbent byråkrati och en girighet som överträffar det mesta!Det går inte att göra ett undantag från abonnemangsreglerna-inte ens vid dödsfall. Så på frågan: "Får man ta mobilen med sig in i himlen?" svarar TELENOR "JA".


Jag vill på detta sätt varna alla för att teckna mobilabonnemang hos TELENOR-för ni kommer uppenbarligen inte ur det och blir i princip livegna.

Lägg till bild

Om skribenten


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 2164 - Datum: Fri, 19 Jul 2013

Kommentarer

Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.