Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Näringsliv och samhälle

Näringsliv och samhälle Articles

1: VARNING!! VARNING!! för Tvsmart.se

VARNING!! för Tvsmart.se. Beställde en Mini Seqway från Tvsmart.se den 25/9-15 och betalade den 26/9-15 till Tvsmart.se. Enligt Tvsmart.se så fanns produkten i lager och var ingen..


2: VARNING FÖR QALLTELEKOM

Hej Visa inget som helst intresse för detta företag. Varken när det gäller att jobba där eller köpa något av dem.  Min relation till detta företag har varit via en anställing som jag hade..


3: Hittabolag.se - Bluff faktura

Jag blev uppringd av en säljare från hittabolag.se som hävdade att mitt företag låg upplagd på deras söksite sedan tidigare. Jag nekade, eftersom jag vet att jag inte har accepterat att vara..


4: Åsiktsregistrering i Sveriges Radio "Ring P1"

  Sveriges Radios populära lyssnarprogram "Ring P 1" har i tysthet registrerat personers politiska hemvist, sjukdomar och religionstillhörighet i en "telefondatabas". Tidigare har enbart..


5: VARNING FÖR SOLNA BILTEKNIK AB !!!!

Vill varna alla mäniskor  som funderar på att lämna in sin bil hos Solna Bilteknik AB med org nr :556375-0065 Lämnade in min bil till solna Bilteknik och fick en prisuppgift på felsökning på..


6: sms guld

för två veckor sedan skickade jag in guld till sms guld ,dagen efter dom motagit mitt guld fick jag besked om att pengarna 4400 kr var utbetalade till mitt konto,fem dagar går,inga pengar har..


7: VARNING FÖR HITTAFÖRETAGEN!!!!

De är ett litet företag som ringer upp andra företag och utger sig att ringa från Hitta.se. De säljer därefter annonser(där de får en att tro att annonsen..


8: Kreatören i Uppsala AB

Kreatören i Uppsala


9: MTM trading från Malmö

Hej jag är Aldo Martin ägare av MTM Trading och vi  är ett företag som ägnar oss åt handel av alpackaull kläder.  Vi säljer ponchos, strumpor, halsdukar och många andra produkter. Vi..


10: Hund och husdjur!

Jag anlitade hund och husdjur i Eslöv i mitten av oktober 2010 för en problemlösningskonsulation. Genom ett mail anmälde jag mitt intresse över detta och hundinstruktören David ringde upp..


11: Riksförbundet Hem och Skola

Tillhör du en av dem som har skänkt eller funderar på att skänka pengar till Riksorganisationen Hem och Skola www.hemoskola.se, en organisation som ämnar motverka mobbning..


12: Bluffaktura från Enironet.se(Skandinaviska handelstjänst AB)

Enironet.se(Skandinaviska handelstjänst AB) skickar ut  erbjudande som liknar en vanlig faktura avseende annonsering på deras sida enironet.se På fakturan går det att..


13: Varning för bluff av Svensk Småföretagarförening

Svensk Småföretagarförening ringde upp och erbjöd mig en tjänst som jag sedan upptäckte var oseriös. De ville erbjuda mig en varningslista som Svensk Handel själva ger ut gratis. Fick via dem..


14: Bedrägligt beteende Min El

BEDRÄGLIGT BETEENDE från företaget MIN EL Min El har varit så fräcka att dom skickar ut faktura till människor med invandrarbakgrund utan att dom ens blivit uppringda. Dom jag pratat med trodde..


15: Röda Korset i bedrägerihärva

  Röda Korset utsatt för bedrägerihärva. Det var i slutet av maj 2009 som organisationens kommunikationschef Johan af Donner fick lämna sitt uppdrag. Anledningen var..


16: Viktigare att inte tappa ansikte än att saker och ting ska gå rätt till

Har hört längre klågomål om Radiotjänsten. Till och med farsan hamnade i kronofogden när han var på semestern. Och lyckaså Gustav, en vän till mig. Men hade inte tänkt vidare. Vet inte vad..


17: Varning för bluffkatalogen hittaföretag.se!

Jag blev uppringd av en säljare som sa att han hette Marcelo Magno. Namnet stod på fakturan som jag sedan fick. Det som jag blir upprörd över är att denne person sa att han..


18: FRA- lagen

Riksdagen har klubbat igenom förslaget som ger den statliga myndigheten försvarets radioanstalt FRA rätt att avlyssna all trafik som passerar landets gränser som t ex..


19: PRV

En anströmning av antalet varumärkesansökningar har bokstavligt tagit PRV på sängen. Handläggningstiden för varumärkesansökan har näst intill fördubblats. Ett ärende som..


20: nordea.. trassöverträde. jäkla skojerier

Såg att det var minus på mitt konto den 3e januari... och jag såg att jag hade handlat på minus dom senaste dagarna, men det hade jag inte sett då. (För jag kan liksom inte handla när jag har..


21: Oseriösa organisationer

Baltic 2000 Barn & Katastrofhjälpen Cancer- och Barnhjälpen Cancer- och Miljöfonden – CMF FRF-Stiftelsen – Fonden för Rehab o medicinsk forskning Hjärtehjälpen Humana Sverige/UFF –..