Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Restauranger, nöje och kultur

Restauranger, nöje och kultur Articles

1: Oseriös affärsidé

Jag köpte musikalbiljetter via Evenemangstorget eftersom det inte fanns några bra platser kvar på Ticketmaster. Det visade sig att en inköpare på evenamangstorget då gick in och köpte de..


2: Delizia Uppsala oseriös restaurang

Jag har jobbat på Delizia 3 dagar och jag anade att något var konstigt då de inte ville skriva kontrakt och diskuterade lönen med mig. Jag jobbade där i 3 dagar och skulle självklart få betalt..


3: kastar ut sina kunder för att deras personal kan inte svenska o kan inte hantera kassa!

Beställde mat som jag tycker var för dyr under lunch, sa nej tack direkt . Personalen skrek på mig och sa " vad ska vi göra med den beställning"  Jag sa ni kan väl makulera beställningen , ni..


4: lurad på vister

det är så att jag registrerade mej på suomivegas och börgade spela satte in 100 euro och fick bonus på detta och när jag sen hadde omsatt bonusen och skulle ta ut mina pengar så sa dom att jag..


5: Varning för ONLINEPIZZA

Jag och ett par vänner la ihop pengar till pizza en fredag/lördag natt eftersom man genom onlinepizza kunde beställa hem pizza mitt i natten, allt verkade lite för bra vilket det också var..Det..


6: cafe sergel och cafe metro

cafe sergel och cafe metro är 2 olika cafer, båda drivs av syrianer men det kanske inte är det som är den problimatiska faktorn. Båda cafer är oseriösa, dom tar in praktikant efter praktikant..


7: Blåst på spelning på företaget Remax invigning i Jönköping

Håkan och xxxxx från Remax i Jönköping (ny öppnat mäklarföretag) kom fram till mig och min nya spelpartner efter en spelning på en bar i Jönköping..


8: Hotade på krogen "Nivå" i Göteborg och vakterna gör ingenting

På midsommardagen 2009 skulle vi – 5 tjejer i åldern 27-41, roa oss i Göteborg. Vi anländer till krogen Nivå 22 på Avenyn vid 23-tiden och fick vi ett bra bord precis vid dansgolvet som vi..


9: Restaurang Malmö

Jag ringde tidigare idag för att beställa en maträtt från den thailändska restaurangen Green Mango i Malmö. Då jag är vegetarian, och tidigare fått felbetällningar, är jag alltid mycket..