Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Restauranger-noje-och-kultur » Hotade på krogen "Nivå" i Göteborg och vakterna gör ingenting

Hotade på krogen "Nivå" i Göteborg och vakterna gör ingenting

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: get_gabbi

På midsommardagen 2009 skulle vi – 5 tjejer i åldern 27-41, roa oss i Göteborg. Vi anländer till krogen Nivå 22 på Avenyn vid 23-tiden och fick vi ett bra bord precis vid dansgolvet som vi placerade oss vid.


Efter ett tag gick tre av oss för att besöka damrummet medans jag och min syster satt kvar vid bordet. Ganska snart tar två män, utan att fråga, plats vid bordet trots att det tydligt är upptaget då det står ett antal drinkar vid platserna och handväskor vid stolarna. När våra vänner kommer tillbaka så ber jag männen att lämna plats för dem varvid de blir mycket irriterade och hotfulla. De kallar till sig vakterna som verkade vara väl bekanta med männen, och pratar med dem varpå vakterna säger till oss att männen minsann får sitta där då vi inte kan ”paxa platser”, detta trots vårt påpekande om att det var tydligt att vi redan satt där. Vi blir förvånade men vill inte ge oss in i ytterligare en fruktlös diskussion, varför vi först tränger ihop oss i soffan, men då vi kände ett obehag i situationen bestämmer vi oss efter några minuter för att gå till övervåningen. När vi gått några meter känner vi att vi plötsligt blir blöta - männen har slängt sina drinkar på oss!!! De börjar också skrika hotfulla saker och det hela blir väldigt obehagligt. Vi blir chockade och vakter kommer till vår undsättning – tror vi. Men istället för att ledsaga männen ut från krogen då de uppenbarligen betett sig svinigt åt tar de dem i försvar, trots att de mycket väl såg vad som hände. Vakterna började skylla på oss, att vi började, och hävdade först att vi hade börjat med att slänga våra drinkar på männen, men när de såg att vi alla stod med våra drinkar i händera ändrade de version och sa istället att jag hade sparkat på männen när jag gick förbi. Vi försökte få vakterna att förstå att vi aldrig skulle göra något sånt och att normala 3-barnsmammor väldig sällan muckar med hotfulla karlar. Det var dött lopp, vakterna stod tydligt och klart på värstingarnas sida och vägrade att lyssna på oss. Kvällen var förstörd och vi gick från krogen.


Att tre vakter kan behandla gäster på detta sätt är oacceptabelt!!! De ser tydligt att två män är hotfulla mot kvinliga gäster och dessutom ser de att männen slänger drinkar på oss och ändå gör de ingenting!!! Och till råga på allt försöker de skylla allt på oss!


Jag är faktiskt fortfarande chockad och känner obehag av händelsen och jag hoppas att alla normala människor och framförallt tjejer bojkottar denna krog då det uppenbarligen är ett farlig ställe att vara på och då vakterna inte hjälper kunder som blir hotade.

Lägg till bild

Om skribenten

Jag är en vanlig tjej på 35 år, bra jobb, boende i Stockholm, som hade önskat att ha roligt tillsammans med mina vänner på en välplanerad resa till Göteborg.


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1740 - Datum: Thu, 2 Jul 2009

Kommentarer

Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.