Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Restauranger-noje-och-kultur » Restaurang Malmö

Restaurang Malmö

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: karin

Jag ringde tidigare idag för att beställa en maträtt från den thailändska restaurangen Green Mango i Malmö. Då jag är vegetarian, och tidigare fått felbetällningar, är jag alltid mycket noga med att säga att jag vill ha vegetariskt. När jag kommer hem med den avhämtade maten häller jag upp allt i en tallrik, och inser då att jag har fått kyckling. Jag ringer till restaurangen och blir ombedd att komma tillbaka. Servitrisen ber inte om ursäkt.

Tillbaka på restaurangen frågar servitrisen var jag har maten. Eftersom jag redan hällt upp maten i tallrik har jag inte den med mig tillbaka säger jag. Servitrisen ger mig en burk med ny mat men utan ris. Jag frågar var riset är och hon säger att jag redan har fått ris till den första rätten... Jag förklarar återigen att jag redan hällt upp maten. Hon frågar i otrevlig ton om jag inte insåg att det var kyckling innan du hällde upp det. Jag ogillar att behöva klaga och säger att "jag får väl koka ris själv hemma då" och är på väg att gå. Hon hämtar då i alla fall en burk ris och ger mig.  

 Jag tycker det är högst oprofesionellt att inte kunna be om ursäkt! Jag var inte otrevlig någon gång under kontakten med servitrisen och tycker jag förtjänar en ursäkt. Då detta hänt tidigare, på andra restauranger, har jag aldrig blivit ombedd att ta med maten tillbaka och de har alltid varit vänliga och bett om ursäkt för sitt misstag.

Jag har ätit på denna restaurang tidigare och då alltid blivit mycket, mycket vänligt bemött. Jag tycker det är synd att restaurangen ska behöva lida p g a av en i personalen.


Lägg till bild

Om skribenten

Karin. 30 år. Malmö. Studerande och deltidsarbetande.

Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1823 - Datum: Sun, 26 Apr 2009

Kommentarer

Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.