Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Shopping-butiker » Shopping, butiker

Shopping, butiker Articles

101: Varning för telexperten!

Varning för mobiltelefonföretaget Telexperten, www.telexperten.se som tar betalt för mobiltelefoner utan att leverera några varor. Företaget har likt Kameraexperten..


102: Clazzyfashion del 3

Nu har jag haft ytterligare kontakt med Clazzyfashion, först via telefon, faktiskt någon som var vettig. Sen gick jag till jobbet och när jag kikade i mailen fanns detta. Ett rätt otäckt..


103: Clazzy del 2

Efter att ha satt upp min rapport här så fick jag ett mail till.... och fram tills nu så har det varit tyst... Detta är det senaste i förletången om detta..


104: Clazzyfashion

Jag ska få ett bekräftelsemail, men det kommer inget men ett par veckor senare kommer mitt paket på posten.=)Jag skulle och hämtar ut det, klänningen är i barnstorlek och skorna är fläckiga..


105: Smink.nu

I december beställde jag varor från en internet butik vid namn smink.nu. Mina varor kom ganska snart till posten, åtminstone delar av min beställning. Jag förskottsbetalade mina varor och..


106: Linsexpress.se VARNING!

Jag har aldrig haft problem med beställda linser tidigare. Tyvärr beställde jag nu från Linsexpress.se som tagit betalt men inte levererat och de svarar vare sig på mail eller på..


107: SIBA är jättesmarta?

Den nyinköpta spelaren gick sönder, uppenbart tillverkningsfel. Ringde SIBA och efter alltför mycket om och men lovade de att skicka en motsvarande spelare. Tiden gick och en till synes likadan..


108: Varning för Linsexpress.se!

Jag har beställt och betalat rengöringsvätska för ögonlinser från Linsexpress.se. Har inte erhållit leverans och ej heller någon skriftlig response efter mina 3 påminnelser!! Alltså..


109: STOR VARNING FÖR LINSEXPRESSEN!!!

Har varken fått mina linser vilka jag betalt via internetbanken eller pengarna tillbaka som jag nu krävt efter att mejlat till de flera ggr.!!! De svarar inte ens på mejlen och har haft en enda..


110: Svarta listan 2008

      Kriterier: Om ett företag inte godkänner eller bryter mot ett föreläggande kan KO välja att stämma företaget i domstol. Här publicerar vi  företag som inte följer..


111: SIBA

Min dotter köpte en ny mobiltelefon av märket Ericsson 760i hos SIBA. Efter några månader så blev den svart i displayen och gick inte att starta om.Gick tillbaka försäljningsstället..


112: CLAZZYFASHION

Jeg er en norsk jente som bestilte fem par sko fra nett siden Calzzyfashion, jeg betalte svindlerene 4075,- NOK. Jeg skulle bruke skoene til moteshow og fotoshoot i juni.  I mai fikk jeg beskjed..


113: KO kräver böter för midsommarannons

Pressmeddelande 2008-06-16 Konsumentverket/KO     KO kräver böter för midsommarannons   "Pengarna tillbaka om det regnar på midsommar", lovar företaget..


114: Varning tornfläkt hos ONOFF

Butikskedjan ONOFF marknadsför OBH NORDICA TOWER FAN 1383 som tystgående när den i verkligheten är allt annat än just tystgående. Så här beskrivs produkten..


115: Exotic zoo Örebro

Hej! vill bara varna för Exotic zoo i Örebro, med (adress Vasag. 1370210 Örebro). Denna zoo butik för oseriös hantering med sina djur, främst reptiler. Alla reptiler har samma..


116: Varning för fuskost

De går under benämningar som "Riven pizzamix, "Texmex-mix" eller "Gratängmix" och säljs sida vid sida med riven ost i butikernas kyldiskar. Vad som..


117: ClazzyFashion.se Websida som inte håller va de lovar

Vi beställde i från företaget för de såg trovärdiga ut och de skrev att som kund ska du få hjälp vid frågor och allt annat som det brukar stå i webbshoppar. Ja vi beställde för en ganska..


118: Lär dig knäcka äggkoden

Märkningen består bl.a. av en kod som måste stämplas både på förpackningen och direkt på äggen. Koden kan se ut så här: 1SE999-00. Den..


119: Blev blåst på en insats

Väl på plats talade vi med en säljare och bestämde oss för en passande köksfläkt, då vi frågade säljaren vilka tillbehör vi behövde till..


120: Billiga barnvagnar inte sämre än märkesvagnar

Konsumentverkets test av 10 barnvagnar visar att billiga barnvagnar inte är sämre än dyra märkesvagnar. Testet billigaste vagn Branford barnvagn för 699kr  klarade..


121: Mat snusk

Uppdrag granskning avslöjar hur gammalt kött mals ner till köttfärs och packas om och säljs på nytt. ICA Maxi hängs ut men mycket talar för att fusket är utbrett och att det även..


122: Sony Ericsson K850i

Svartlista har testat Sony Ericssons kameratelefon k850i och har upptäckt en allvarlig kvalitetsmiss. Redan efter bara ungefär 1-2 veckors användande kan man notera hur ytfärgen på..


123: Svartalistan, 2006 års andra halvår

Här är hela listan över företag som inte följer Arn:s beslut: Allmänna avdelningen: Ad Efx, Stockholm. Bamses auktioner, Svedala. www.batkurs.se, Tidaholm. Fardella..


124: Lurad av goodspirits

Jag vill varna alla för att beställa varor från www.goodspirits.dk för domlurar uppenbart folk på pengar


125: Cigaretter på nätet

Utebliven leverans och hemsidan som försvann samt företagets tystnad och ovilja att svara på förfrågan om det som sker resulterade att jag bestämde mig för att  polisanmälana..


126: Urbilligt Ltd skickar inte varorna

När jag sen vill få kontakt med dem visar det sig att deras företag inte är registrerat i Sverige trots att deras hemsida är på svenska. Stor varning. De har många webshoppar tex..


127: Zanzlösa Zmycken

Örhängen som jag fått i present tappade flera hängen redan vid första dagen. Mkt. agressiv expedit / affärsinnehavare förklarade att om man har halsduk när man har örhängena bryts de..


128: och hur vet hon?

 Jag köpte ett par short i Zara i Torremolios (Spanien), när jag kom hem upptäckte jag en fläck på byxorna och bestämde mig då för att åka in till STHLM's Zara och byta dom.. Jag..


129: Handla inte här

Boutique Majliz, Hantverkargatan 37, 112 21 Stockholm, vill jag svartlista. Provade en topp där i eftermiddags och när jag tog av den tyckte expediten att jag hade svettats ned plagget så att hon..


130: Oseriös portal på Internet

Jag vill svartlista portalen www.hippson.se Den portalen kontaktade mitt företag som säljer hästartiklar och hörde om vi var intresserade att annonsera hos dem för 2000:- per månad. De sa att..