Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Shopping-butiker » Antiskallspecialisten.se

Antiskallspecialisten.se

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: Nina

Jag vill uppmana andra personer som likt mig har problem med en skällande hund och som tänkt köpa ett antiskallhalsband, att INTE handla från Antiskallspecialisten.se. Jag köpte ett halsband för 949 kronor utav dem den 13 december 2012. Det fungerade i knappt en månad innan det först började krångla och sedan la av helt. Jag har kontaktat företaget, som juridiskt heter Next Wave Group genom både telefon och mejl, men utan resultat. Dem svarar helt enkelt inte, trots ett flertal samtal och mejl.


Då jag endast använt halsbandet under en knapp månadstid och helt enligt instruktionsboken vill jag givetvis antingen häva köpet eller få ett nytt, felfritt halsband. Detta har jag alltså inte kunnat göra, då dem inte svarar.


Anledningen till att jag redan nu vill varna andra är för att jag efter lite letande hittat fler personer som råkat ut för precis samma sak då dem handlat från detta företag.


 


-----------


4 Februari.


Har nu efter anmälan till ARN fått ett svar från antiskallspecialisten där dem skriver att jag är välkommen att skicka tillbaka halsbandet och sedan få ett nytt, felfritt hemskickat.

Lägg till bild

Om skribenten


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 2214 - Datum: Sun, 27 Jan 2013

Kommentarer


  1. Jag beställde- av Antiskallspecialisten- och betalade för en sprayrefill - 27/4-13 Inte fått ngn vara, de svarar inte på mina mail- skickat flera st. De svarar ej i mob. Har ringt och lämnat flera meddelanden. Nu har jag polisanmält dem för bedrägeri.
    Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.