Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Shopping-butiker » CDON kräver dubbel betalning!

CDON kräver dubbel betalning!

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: Helenah32

Köpte några böcker av CDON postorder. En bok var felleverad, jag fick fel bok mot vad jag beställt. Jag kontaktade kundservice och fick instruktioner om att betala ursprunglig faktura, returnera boken och den nya fakturan som de skickade med den korrekta boken när den sändes till mig. När jag betalat ursprungsfakturan, returnerat felaktig bok o ny faktura så trodde jag att allt var klart. Jag hade ju fått korrekt bok, och returnerat den felande boken, och betalat för det jag fått. OCh returnerat det jag inte beställt.


Men det var inte slut med det, det dök upp kravbrev på betalning av den nya fakturan, den som skulle varit makulerad i och med min retur. När jag påpekade felet så fick jag veta att det inte var något problem, den skulle makuleras. Efter ett tag kom nästa kravbrev med inkassoavgifter och hot om kronofogden!!!


När jag kontaktar CDON för att få dem att sluta så får jag inte ens ett svar!!


Så trots att det var de som gjorde fel från börjar så kan de inte få slut på kraven att jag skall betala samma bok TVÅ gånger!

Lägg till bild

Om skribenten


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1309 - Datum: Tue, 12 Mar 2013

Kommentarer


  1. Hej,

    Kontakta dem igen, be att de skickar en bekräftelse på på att fakturan annullerats. Du kan med fördel hänvisa till den här rapporten.

    Mvh
    Svartlista.se
    Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.