Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Shopping-butiker » cigarettbutiken behåller pengarna

cigarettbutiken behåller pengarna

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: puma8

Från början beklagade företaget den försenade leveransen o sade sej ha problem med transport.Man lovade att lösa situationen o hålla alla uppdaterade.Man sa åxå att de som ville skulle få sina pengar tillbaka.Min 1:a beställning var den 6/11 och summan var 2390 kr.Den andra beställningen gjordes den 19/11 och summan var då 3779 kr.Att det blev två beställningar så tätt var för att vi gick ihop tre st o gjorde beställning nr. två och vi ville att det skulle hinna fram till jul.Det enda problem jag tidigare haft med dem är att leveranserna ibland tagit tid;Som mest 8 veckor men varorna hade till nu alltid kommit fram.Man garanterade åxå att det handade om laglig handel.Nåväl, när jag fick mail nr3 (efter att ha undrat massor om detaljer angåenende de påstådda förhandlingarna) så hade vi kommit till början av mars och då begärde jag pengarna tillbaka, vilket man påstod inte skulle vara något problem.Då kom ett mail att tyvärr kunde man inte betala tillbaka, men låg i förhandlingar som man trodde sej kunna nå en snar lösning på.Jag har nu vid tre olika tillfällen begärt att få pengarna tillbaka.Jag har gett dem ordernummer, mitt kontonummer och alla uppgifter de skulle behöva för att göra rätt för sej och för att de ska kunna se att påstådda beställningar är gjorda o.s.v.  Under hela denna tid kunde folk göra beställningar från hemsidan.Visserligen stod där att för tillfället kunde man inte trasportera, men att man låg i förhandlingar och så fort man nådde en lösning så skulle beställda varor skickas.Nu i början av april så har man stängt hemsidan o skriver där att man inte lyckats få någon som transporterar beställda varor och tvingas avsluta det hela...men pengar för beställda varor som aldrig levererats behåller man utan att skämmas det allra minsta.Det har inte funnits något annat sätt att betala på än i förskott, vilket varit obehagligt bl.a för att jag själv inte är rökare utan beställer till min handikappade bror (som jag är Gode man till) så att han ska få billigare kostnader på sin magra pension.Själv är jag ensamstående mamma och s.k. sjukpensionär pga ryggskador, men tvingas nu stå för förlusten och för vår familj får det stora konsekvenser.


Kan ju tillägga att jag tidigare beställt flera ggr och fått varorna varför man förblindades att tro att det var ett hederligt företag.


Jag såg en notis i en tidning från Gotland om en kvinna som lurats på pengar från en cigarettbutik på nätet.Beskrivningen gör att jag är säker på att det handlar om cigarettbutiken.se  Hon hade alltså polisanmält saken. Undrar åxå hur många vi är som sitter här grundlurade och jag tycker att vi borde gå ihop och polisanmäla cigarettbutiken allihopa!!!!

Lägg till bild

Om skribenten

Christina Berggren

Västergatan 4a

94162 Piteå

e-mail: teckla3@yahoo.se


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1999 - Datum: Thu, 16 Apr 2009

Kommentarer


  1. NU är jag inloggad , förlåt att jag missade det sist, och nu kan jag skriva samma kommentar igen då antar jag...alltså;Jag kan ju berätta att pengarna sattes in på pg 1571829-9 och innehavare var GUP Grupp OU,Den sista bokstaven ska ha två små lodrätta streck över U:et.

    Svara

  2. Jag kan ju berätta att pengarna sattes in på pg 1571829-9 och innehavare var GUP Grupp OU,Den sista bokstaven ska ha två små lodrätta streck över U:et.
    Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.