Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Shopping-butiker » doggie.se Oseriösa

doggie.se Oseriösa

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: nilla

Räkna inte med att kunna reklamera något på doggie.se, även om du anmäler i tid och det är ett ursprungligt fel.


Det tar tid, dom är snäsiga i telefonen, dom säger att dom ej får mailen man skickar fast det är rätt mailadress och till 2 reklamationsadresser, får ej mail ändå, man får ringa, fota om, maila om ,ringa igen.


osv osv


Efter 6 månader ringer jag igen då jag inget hört OCH DOM LOVA HÖRA AV SIG och har fortrfarande en bur som används 5 gånger och är oanvändbar nu. Då säger dom på doggie.se när man ringer och undrar när det ska bli reklamerat. Det är inget ursprungligt fel får jag höra.  Så 1600 kronor åt fanders. Och otrevliga och snäsiga i telefonen är dom också.


 


Jag har 2 burar till av samma märke, men lite mindre storlek som är välanvända och båda hundarna sitter i dom också och man bär och använder som vanligt, dom har hållt i över 2 år men denna buren släppte i poppniten iinnertaket av buren och jag får inte ett öre, bara otrevligt bemötande och dina hundar har väl busat i buren då så den gått sönder säger hon på doggie.se,   Mina hundar busar inte i burarna och väger ca 2 1/2 kilo styck. Dom kan omöjligt rycka sönder en poppnit i ett stag i taket av buren. Men det är deras svar. Och att den höll väl inte när du lyfte buren men den ska hålla för mer vikt än mina 2 yorkar i instruktionerna. det är bärhantag och extra långt hantag för att kunna bära sin hund i buren som tillbehör. Men inte enl doggie.se.


 


Det är inget Ursprungligt fel får jag till svar och har bara använt denna större buren av bra märke  ARGO ca 5 gånger av 2 små yorkshireterrier och buren ser som ny ut i övrigt men är oanvändbar nu när staget i taket i buren har släppt i poppniten, buren säckar och staget är där hundarna ska vara. Så... JAG HANDLAR ALDRIG MER OCH REKOMENDERAR INTE doggie.se

Lägg till bild

Om skribenten

Köpt en hundbur av märket ARGO som gick sönder efter ca 5 användningar och får inte ett öre tillbaka eller ny bur för en hundbur som ska hålla för denna användningen och me därtill.


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1532 - Datum: Mon, 14 Jan 2013

Kommentarer


 1. Helt klart ett oseriöst bolag. Har ungefär samma erfarenhet:

  Om en vara går sönder vid första gångs användning, som då handtaken på hundväskan som används in och ut av bil på en 1,5 kilos valp, så är det tydligen en produktionsfel. När jag vill häva köpet av denna vara får jag inte det, utan blir påtvungen en ny likadan väska till trots för att jag sagt att vi var tvungna att köpa en ny väska någon annan stans, eftersom vi inte skulle hinna byta väskan innan vi skulle åka på semester med hunden (och det var detta vi köpte väskan för). En kreditering får vi inte! Och i stället för att erbjuda oss att köpa andra produkter för en likvärdig summa, skickas en ny likadan väska till oss med posten.

  Servicen på detta företag är under all kritik och företaget kan inte vara intresserade av att behålla sina kunder. Bemötandet av en anonomym kundservice känns oproffsigt, lite lösningsorienterad och otrevligt.

  Ser på nätet att innehavaren av doggie.se (Doggie Dogwear ab) är samma som innehar bolaget Purefun Nordic AB. Detta bolag har fått kritik för exakt samma dårliga service och kundbemötande som doggie.se. Det verkar vara samma person som sitter på "kundservice" eftersom det otrevliga bemötandet och avsaknad av hjälp verkar vara den samma.

  Tydligen är detta företag inte rädda för att förlora sina kunder.
  Jag kommer inte återkomma till denna oseriösa butik!!
  Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.