Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Shopping-butiker » Lurendrejeri!

Lurendrejeri!

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: Ingrid

Vi har varit och fått byråguld värderat hos SMSGuld som besökte Kristianstad 2012-08-22. När vi frågade vad de betalade per gram för 18 K, var det knappt att vi fick något svar. Utan killen sa -Det beror på... Vad då?, frågade vi men det svarade han inte på.  När allt var vägt och klart, fick vi priset 160:-/gram om vi tog pengarna kontant. Hade vi valt att få pengarna insatta på konto hade vi fått lite mer. Hur mycket fick vi inte reda på. Vi tog vårt guld och gick. (Vi hade tidigare fått priset 205:- på¨annat ställe så vi hade koll på läget)


Nu har vi varit på annat ställe där vi fick 245:-/gram. Vi tog pengarna!

Lägg till bild

Om skribenten


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1366 - Datum: Fri, 24 Aug 2012

Kommentarer


 1. VARNING VARNING, vill sitta här och skriva allt negativt jag har varit med om men det orkar ni inte kanske läsa allt jag kan göra är att varna andra att inte sälja sitt guld till SMS guld. De gör ALLT för att betala så lite som möjligt, Läs vad folk skriver om det här företag så kommer ni märka att man följer en röd tråd
  - Sena utbetalningar
  - EXTREMT otrevlig kundservice
  - Man får mindre betalt än det som står på hemsidan.
  De tog bort kalkylen de hade på hemsidan när jag ringde in och klagade 10 gånger,
  Går man in på deras hemsida står det 200.000 NÖJDA Kunder, fram tills förra veckan 14:e januari stod det 120.000 nöjda kunder, (Tror inte 80.000 har valt sms guld in loppet av en vecka).
  En annan teknik de kör med är att de har ett mycket högt guldpris på hemsidan så många skickar in sitt guld, sedan tar det 1 vecka innan det värderas men gissa vad som har hänt med priset nu? Det har gått ner. (I mitt fall 80 kr över 1 natt) Jag ringde och frågade de varför era kunder är så missnöjda och svaret jag fick var " Jaa missnöjda kunder hörs alltid mest, nöjda kunder säger inget ",,, Men enligt deras hemsida har de 200.000 NÖJDA kunder, sant eller falskt? Såå välj någon annan istället för SMS Guld och Guldbrevet
  Svara

 2. Varning för SMS Guld!
  När man läser alla inlägg och berättelser så inser man att de systematiskt använder sig av: måste kolla m ekonomiavdelninge mm mm!
  Efter en massa påstötningar och löften om att pengarna skulle komma tappade jag tålamodet och polisanmälde. Då kom pengarna! Ingen kompensation men åtminstone mina rättmätiga pengar för inlämnade smycken. Trist att behöva använda polisens resurser och skattepengar som kunde användas bättre.
  På hemsidan står det: maila gärna t VD:n men de informerar inte om att svar uteblir! Puh och tycker synd om alla drabbade.
  Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.