Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Shopping-butiker » Väderstation med prognos som inte fungerar

Väderstation med prognos som inte fungerar

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: Ronja68

Hej ,


Jag köpte en Väderstation med flerdygns prognos via satellit , av ett företag som heter www.klimatkontroll.se . Detta var en julklapp till min more för ca 1000 sek .


Jag lyckas inte få den att fungera . Efter att ha läst medföljd manual ( på tyska endast ) så är jag övertygad om att den inte överhuvudtaget fungerar i Sverige . Har nu under ca 5 veckors tid både mailat och ringt ett antal gånger , utan att få någon som helt respons från företaget . Har även fyllt i deras egna formulär för reklammation , men inte heller det verkar att hjälpa .


Jag vet alltså inte idag med säkerhet om den överhuvudtaget fungerar i Sverige eller om den helt enkelt är "dead on delivery" . Eftersom Klimatkontroll varken svarar på mail , telefon eller inte ens på deras egna reklammations procedure är jag rädd att mina 961 Sek har gått upp i rök .


Intrycket jag får av Klimatkontroll är mycket oseriöst , och därför gör jag informationen tillgänglig för andra konsumenter .

Lägg till bild

Om skribenten


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1172 - Datum: Fri, 8 Feb 2013

Kommentarer

Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.