Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Shopping-butiker » Varning för oseriösa Piece of Norway

Varning för oseriösa Piece of Norway

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: annalena
Jag vill verkligen varna för det oseriösa företaget Piece of Norway. Jag beställde en jumpsuit i slutet av februari och den kom ett par dagar senare till mig. Jag ångrade dock mitt köp strax efter att jag provat plagget, det passade inte mig alls. Eftersom jag fått varan levererad av ett företag som hette UPS, visste inte jag hur jag skulle göra för att returnera varan. Jag ringde Piece of Norway för att fråga var jag skulle returnera plagget, men fick inget svar. Därefter mailade jag företaget två gånger för att få svar, men fick inget svar via mail. Jag returnerade då varan via posten och skickade tillbaka varan till den adress som stod som avsändare på paketet - en adress i London. För porto och emballage betalade jag 250 kronor. Nu har jag dock fått ytterligare en faktura från Piece of Norway på 149 kronor som avser portokostnad för retur till felaktig adress. Företaget skriver att de via mail meddelat mig uppgift om en annan returadress - vilken jag fortfarande inte känner till, eftersom jag aldrig fått något mail. Det känns som en liten summa att bestrida och jag har inte den tid som krävs för att lägga ned på att få rätt i denna sak. Jag vill dock verkligen varna för detta mycket oseriösa företag som enligt mig inte borde få finnas på en seriös marknad.  Hälsar annalena

Lägg till bild

Om skribenten

Jag är en kund som inte så ofta handlar på postorder men som tänkte att jag skulle göra ett undantag. Det blev en dyrköpt erfarenhet och det är kanske där de oseriösa företagen finns. För det är inte så ofta man stöter på dom ute i den vanliga handeln på stan.


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1721 - Datum: Mon, 2 Apr 2012

Kommentarer


 1. Jag har också försökt genomöea ett byte men inte fått igenom det efter två månader då de alsrig häntade ut produkten när jag skickade den och nu säger det att bytet inte är godtagbart! Har för övrigt lagt ut över 360 kr på frakt samt att hämta ut ivaran de ej byte. Varning varning handla inte av dem.
  Svara

 2. Beställningen var flera veckor försenad, fel färg och passade inte... Kom likt många andra aldrig fram på telefonen. Efter flera mail fick jag deras adress så jag kunde returnera, men fick lägga ut 150 kr i frakt, som jag förlorade. Handlar mycket på nätet, och tycker inte att de har skött detta korrekt tyvärr.
  Svara

 3. Jag beställde också en jumpsuit via Piece of Norway som jag var tvungen att skicka tillbaka då den var för liten. Inga papper låg med i paketet och efter lite letande hittade jag informationen på deras hemsida ang returer (mycket otydligt). Försökte kontakta dom via telefon vilket var totalt omöjligt och sedan via mail. Efter ett tag får jag besked att om jag returnerar plagget måste jag stå för deras fraktkostnad på 149 kr plus returfrakten på 150 kr. Det står ingenstans på sidan om detta. Vill varna alla att inte beställa varor från detta företag. Mycket oseriösa!!!!!!!
  Svara

 4. Jag har också mycket dålig erfarenhet av PieceOf Norway. Mycket långa leveranstider (fick vänta tre månader"!!), svarar aldrig i telefon och har konstig och otydlig "ångerrätt". Handla inte av dem!! (Även om den onepiece jag har köpt från dem är det skönaste plagg jag har)
  Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.