Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Shopping-butiker » Varning för piece of norway oseriöst företag

Varning för piece of norway oseriöst företag

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: Karolina78

Vill även jag passa på att varna för det ytterst oseriösa företaget pieces of Norway!


Jag inhandlade en produkt i maj som var en födelsedags present och jag följde deras anvisningar när det gällde storlek. När presenten väl provades sv födelsebarnet visade den sig vara allt för tight och personen som testade produkten har ett bmi på 19 så  tycker nog att storleks beskribningen inte var korrekt. Nåväl handlar man på nätet är väl detta något man får cara beredd på.


Kontaktade då Piece of Norway ( ca 4 dgr efter leverans från dem) om hur jag skulle gå tillväga för byte och fick information från dem om hur jag skulle gå tillväga.


Gick därför samma dag (  4 dagar efter leverans ) till posten för att returnera produkten och betalde 249 kr i frakt för det. Helt ok om jag som krånglig konsument inte är nöjd med storleken eller?


Registerade sedan mig för en faktura på 149 kr för att täcka deras fraktkostnader till mig enligt Piece of Norway  också helt ok om jag vill göra ett byte och de skickar varan hem till mig.


Väntade och väntade sedan på varan då detta var en födelsedagspresent så var set ganska angeläget att få den.Ringer dem efter 14 dagar för att höra vad status är. Då visade det sig att de aldrig hade hämtat ut produkten och den hade returnerats till mig. Samma dag. Får jag bekräftelse från posten att jag kan hämta ut varan och betala 110 sek för detta. Pieces of norway hämtade alltså inte ut varan jag returnerat till dem.


Får sedan ha en mailkorrespindans med dem  ca  1 vecka där de tillslut går med på att ta bort fraktfakturan på 149 sek samt dra av 110 sek för mitt utlägg samtskicka en retursedel så jag inte behöver betala frakt. Kan då påpeka att jag har tjatat som en galning i en veckas tid samt behövt besöka posten 2 ggr mer än förväntat. Nu tre veckor senare efter att jag mailat dem en hel vecka för att få veta status på mitt byte och de har inte svarat på frågan på 5 dagar så säger de att varan inte kan returneras då den inte ör i godtagbart skick!  Har aldrig varit med om något värre de borde skämmas. Produkten testades i 5 minuter och jag granskade den själv att den var ok för självklart betalr man inte frakt för en cara man förstört. Som sagt var sista ordet ör inte sagt en och jag har bett dem skicka foton till mig på den förstörda produkten men de har givetvis inte återkommit.


Jag vill verkligen varna alka för att handla med Pueces of Norway oseilst företag som utnyttjar oss konsumenter. Jag frågade tom dem om de intehade som mål att behålla sina kunder och då svara de i mail att nej de arbetar unte så långsikttigt! VARNING!

Lägg till bild

Om skribenten


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1110 - Datum: Fri, 13 Jul 2012

Kommentarer

Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.