Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Shopping-butiker » Varning för Piece Of Norway

Varning för Piece Of Norway

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: toappe

Jag är en av förmdoligen många som blivit lurade av företaget Piece of Norway. Jag gjorde en beställning den 6 december och lovades leverans innan jul, nämligen till den 15 december. När varan inte dök upp ringde jag det företaget jag trodde att jag bestället produkten ifrån (vill inte nämna det namet då dom är ett seriöst företag). Det visade sig att jag inte alls hade beställt från det seriösa företaget utan från Peice Of Norway. Sajterna är väldigt lika varandra så det är lätt att ta fel. Jag försökte ringa till kundtjänst på Piece Of Norway men det gick inte att komma fram. Jag mailade istället tilll kundtjänst och insåg efter att de inte svarat att Piece Of Norway är förmodligen ett bluff företag. Efter flera försök lyckades jag dock komma fram till nån sorts telefonkö. Jag blev dock aldrig kopplad till nån person utan samtalet bröts efter 2 timmar. Jag har nu skickat 5 mail sen den 15 december men inget svar än så länge. Tyvärr inser jag att mina pengar är borta och jag lär inte få nån produkt heller. Jag skulle verkligen vilja veta hur man på bästa sätt kan stoppa den här typen av bluff sajter och vad man som konsument har för möjligheter att få pengarna tillbaka. 

Lägg till bild

Om skribenten

Van Internethandlare. Har använt Internet sen början på 1990-talet och handlar det mesta via nätet.


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 2103 - Datum: Tue, 20 Dec 2011

Kommentarer


 1. Har också råkat illa ut när jag har haft att göra med dem. Ni som läser detta handla inte med dem de är ytterst oseriösa, har aldrig varit med om en så dålig behandling!
  Svara

 2. Hej, jag beställde en onepiece från piece of norway i fredags och fick den idag (måndag). Rätt storlek, rätt färg så något blufföretag är det inte. Dom har nog bara haft problem med leveranserna till sitt lager. Och sen kanske det har varit mycket felplock i julstressen. Jag försvarar det inte, ville bara meddela att de faktiskt gör rätt också (jag är supernöjd med min leverans).
  Svara

 3. Har inga synpunkter på tidigare kommentarer, men 12/12 beställde jag på Piece of Norways hemsida och de uppskattade då leveranstiden till 3/1 -12 och då jag inget hört så mailade jag dem 4/1, fick inget svar på mailen, men 5/1 (igår) dök plagget upp med UPS. Rätt storlek och modell. Blev lite orolig när jag läste rapporterna här så jag skriver detta för att rapportera en positiv erfarenhet också...
  Svara

 4. Jag har också råkat illa ut men har fått kontakt med dem och en vara levererad alldeles för sent (flera veckor efter beställningen) och då helt fel färg och modell. Har återigen mailat och hoppas på svar och kompensation, då det jag beställde var en julklapp.
  Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.