Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Shopping-butiker » Varning handla inte från Infurn.se

Varning handla inte från Infurn.se

Webbadress: http://
Företagsnamn: INFURN.SE
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst: Återbetalning
Värde på förlust (kr): 2000

Skribent: zipp

Vill varna alla att inte handla från företaget Infurn.se köpte ett bord som jag redan efter en kvart ångrade och skrev omedelbart till deras kundtjänst att köpet va ett misstag och ville ha mina pengar tillbaks, mannen på kundtjänst va mycket trevlig och lovade att föra tillbaks mina pengar 2000:- omgående men efter två veckor hade fortfarande inga pengar kommit då kontaktade jag Infurn.se som då förklarade att pengarna kommer inom en månad och hon (denna gång) lovade mej och garanterade att pengarna finns på mitt konto inom en månad..... Nu har det gått fyra månader och efter många mail och telefonkontakt har jag fortfarande inte fått mina pengar, känner mej lurad och krängt av detta och tycker det är märkligt att ett så stort företag som lurar så många bara kan forsätta med detta. 

Lägg till bild

Om skribenten


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1141 - Datum: Thu, 17 Oct 2013

Kommentarer


 1. Befinner mig i samma situation. Eftersom jag inte fick min fåtölj, annullerade jag min beställning. Pengarna har inte kommit, trots deras löfte.Jag tror vi kan känna oss blåsta. På måndag kommer jag att göra en polisanmälan. Jag ska också kontakta min bank. SVTs PLUS och SRs konsumentprogram är också kanaler. Företaget måste stoppas.
  Svara

 2. Vilken bluff! Jag önskar jag hade Googlat det här företaget bättre eller åtminstone haft lite sunt förnuft att förstå att detta var för bra för att vara sant, då hade jag aldrig beställt mina Eames-stolar härifrån. Dock fick jag kudden jag beställde i samma veva som stolarna inom ett par veckor, vilken inte alls motsvarade det jag förväntade mig. Jag beställde något gult, men fick något grönt.

  Jag har åter igen fått lära mig den hårda vägen att man får vad man betalar för, i det här fallet ingenting. Ingen vara, inga pengar tillbaka, inget svar på mail, absolut ingenting. Jag har också lärt mig att alltid köpa saker på faktura och inte betala via kontokort.

  Jag skickade ytterligare ett mail till dem idag 2014-01-26 efter att inte ha fått svar på mitt ett av mina tidigare mail (jag har skickat många!) som jag skickade 2014-01-16. Det har nu gått lite drygt 6 månader sedan min beställning och jag har precis som alla andra fått samma bemötande från företaget med samma ursäkter.

  Återkommer de inte och heller varken levererar stolar eller hela köpesumman tillbaka så kommer jag meddela min bank, Mastercard (tror inte de vill bli förknippade i sådana här sammanhang med sina tjänster), Allmänna Reklammationsnämnden samt göra en polisanmälan.

  Jag hoppas inte fler ska behöva drabbas. Jag är trött på att stå vid diskbänken och äta min mat.
  Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.