Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Shopping-butiker » Vom og Hundemat håller inte avtal till återförsäljare

Vom og Hundemat håller inte avtal till återförsäljare

Webbadress: http://vomoghundemat.se
Företagsnamn: Vom og Hundemat/Carl Haglind
Var hände det: Bergatrollets Hund 6 Kattshop, Trångsund
Namn på produkt / tjänst: Återköp av varufrys
Värde på förlust (kr): 1.000 + moms

Skribent: Sirsenella

Bergatrollets Hund & Kattshop blev återförsäljare 2012 till Vom og Hundemat, ansvarig i Sverige: Carl Haglind. Frys med hundmat levererades, återköp av frys skulle ske om vi önskade avbryta eller stänga butiken - vi var två som muntligt uppfattade att om frysen var felfri skulle hälften av summan 3.500 återbetalas.


När företaget lades ned 2 år senare i mars 2014 hämtades frysen vid fel tidpunkt hos nya butiksägaren trots att vi haft god framförhållning med att boka hämtning innan ett visst datum. Men återbetalning har ännu ej skett. Svårt att få tag på Hr Haglind men till slut efter flera månader, i augusti gick det.


Skulle då vid samtal med Haglind få 1.000 kr tillbaka trots felfri frys då han inte hade råd att lämna tillbaka mer pengar. Detta godtogs, han bad mig skicka uppgifter/faktura med moms vilket gjordes - nu i november har inget hänt trots flera påminnelser och mail till företagets olika adresser, till hans privata mail, via frågeformulär samt samtal där han inte kan nås.


Att kontakta de norska ägarna är lika med att köra huvudet i väggen, de hänvisar till Haglind. Leveranser har skötts dåligt, felaktigt samt försent - vilket kan hända alla företag men inte i denna omfattning och inte utan att återförsäljaren får tag på ansvarig vilket vi aldrig fick vid dessa tillfällen.


Dessutom löjligt, fult och billigt att hålla sig undan för en tusenlapp.


Vill varna de som är/blir/vill vara återförsäljare hos Vom og Hundemat.se att se upp! Räkna med mycket fel samt sälj frysen själva!


 

Lägg till bild

Om skribenten

Medarbetare hos Bergatrollets Hk.


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1787 - Datum: Sun, 9 Nov 2014

Kommentarer


  1. Snälla Sirsinella,

    Vi har bett om ett betalningsunderlag att betala emot, typ faktura eller liknande. Vi kan inte betala ut pengar utan detta. Det är olagligt. Om du skickar in ett giltigt betalningsunderlag till oss ska vi gärna betala ut de 1000 kr. Men utan underlag kan vi helt enkelt inte.

    Mvh,

    Vom og Hundemat
    Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.