Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Sport och fritid

Sport och fritid Articles

1: Oseriös hästhandlare skickar skadadd hästar

Jag köpte min häst från Best Stable i augusti, ua på besiktningen från dem. Hon står i en tillfällig hage på tomten i ca 9 dagar innan hon flyttar till stallet som hon ska bo i så hon rids..


2: Varning för www.thebetterplace.se

De skickar helt andra skor än man beställt och man blir erbjuden 10-15 % återbetalning, när man propsar på mer slutar de att svara.


3: Varning förskottsbetala inte.

Jag beställde sex artiklar av ett värde på 1049 skr delar som jag betalade förskott (28/4-Payson), det var mitt misstag. Progunner skickade aldrig något till mig. Efter flera månader och i..


4: ingen leverans

Jag betalade 663 kr via mitt mastercard kort hos företaget då jag beställde 2 st fotbollströjor åt mina pojkar. Jag tyckte det var konstigt att jag inte fick något meddelande på svenska om att..


5: Köp inga biljetter av TICKET2

Vi hade bokat en efterlängtad Londonweekend. 7personer som skulle krydda helgen med matchen Arsenal mot Liverpool. Vi bokade redan i början av Augusti biljetter på långsida. Jag betalade också..


6: Bikester - bluffföretag

varning! beställde en cykel på nätet, betalade den, allt såg ok ut tills leveransen skulle komma, mailade bikester fick svaret ring upp up s  dom sa att leveransen var på gång. hände tors..


7: Ticket2. 138 % påslag på priset

Jag betalade 10 741.50 skr för 7 biljetter på s k "Perfekta platser" för att tillsammans med barn och barnbarn se Chelsea - Everton i London. Jag fick efter mycket arbete i London dagarna för..


8: 2013TaylorMade

Skickade efter en golfklubba på en sajt som såg trovärdig ut eftersom den utgav sig för att finnas i UK och sälja endast TaylorMade. När min klubba kommer så är det en helt annan billig..


9: Fyndfirman.se

Köpte två elscootrar och fick de levererade trasiga. Efter flera skickade mail har jag fortfarande inte fått något svar. Nu har jag fåt svar . Jag tror att vi kommer överens .


10: zuperbox.se

Vill varna för detta företag. zuperbox.seDe säljer värdebevis på nätet till en massa olika aktiviteter/upplevelser/äventyr.De säljer även ett äventyr från mitt företag!? Jag har ingen som..


11: Spray/Passagen

 Jag vill lägga till Spray/Passagen till svarta listan därför att vi som besöker dess debattsidor inte får den allra minsta respons visavi våra klagomål. De struntar fullkomligt i vad vi..


12: Eurotravel Sports ändrar inte felaktiga annonser medvetet?

För ett par veckor sedan skulle jag och två vänner boka en fotbollsresa, som innehöll flygresa, hotell och matchbiljetter. Eurotravelsports.se heter hemsidan vi tänkte..


13: Handla ej hos Musikaffärn i Borlänge

Jag skulle köpa ett durspel av Musikaffärn i Borlänge via annons på Blocket. Så då sker affären via telefon och jag utgår från att butiken tillämpar distansavtalslagen till punkt och pricka..


14: Saltyforrest

Vill varna alla som funderar på att köpa hund utav denna uppfödare Christina Sandberg med kenneln Salty Forrest!  Hon verkar trevlig. Hon vill inte veta av dig, när du..


15: Varning för internetbutik!!

Vill på detta sätt varna för ett företag som säljer bl a hundtillbehör via nätet. Företaget heter Mariefreds Import och beställer du varoe från detta företaget får du inte säkert..


16: Bredbandsbolaget

Varning till alla som binder avtal med bredbandsbolaget. I deras avtalspapper som dom skickar ut så står det "Ångertiden är 14 dagar och börjar löpa den dag du fick del av detta..


17: Varning för kameraexperten

Så här jultider dyker det upp olika e-butiker vars enda mål är att lura till sig så mycket pengar som möjligt tills någon upptäcker att de inte..