Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Sport-och-fritid » Spray/Passagen

Spray/Passagen

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: Anne-Sofie

 Jag vill lägga till Spray/Passagen till svarta listan därför att vi som besöker dess debattsidor inte får den allra minsta respons visavi våra klagomål. De struntar fullkomligt i vad vi skriver till dem. Vi krävde att de skulle göra en internutredning för att avslöja vilken som ligger bakom diverse konstigheter.


De flesta av oss som skriver på Passagens debatter, vill kunna göra detta utan att bagateller och småschismer anmäls för borttagning. Likaså att man inte riskerar att bli avstängd eller IP-bannad bara för att man är lite ironisk i ett svar, eller för att man ”ger igen” mot en person som själv börjat tjafsa. Eller att man inte blir raderad eller avstängd för att ”en viss” person inte gillar en. Självklarheter skulle man kunna tycka. Ja! Men det är inte självklart alls.  


Jag har själv tidigare arbetat som moderator på Passagen i många år, så jag känner till en hel del.  Det vi vill ha utrett är hur en viss person kan få lov att manipulera vissa av Passagens Supportmoderatorer, eller kanske t.o.m. någon ännu ”högre upp”. Frågan är vem det är som låter sig manipuleras? Om denna persons framfart på något sätt kan stoppas, då kommer passagens debatter att blomstra som aldrig förr, potentialen finns! 


För oss som skriver där, är det orättvisa och odemokratiska systemet dels så uppenbart att det gör stämningen där olidlig och dels för att vi tycker det är skandal att en enda person ska kunna fördärva Passagens debattforum.

Lägg till bild

Om skribenten

En debattör och bloggare på passagen/spray portal.


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1656 - Datum: Fri, 25 Feb 2011

Kommentarer


 1. Nu vill jag visa er vilken typ av inlägg som senast inatt raderats av någon. Det skrevs av mig själv:

  Rubrik:
  Er texts läsförståelse...

  (Inne i inlägget står följande;
  Här får ni en kul grej där ni kan testa hur läsbar er text är.

  www.lix.se/

  ***

  Ja vad är det som är regelvidrigt i det inlägget? Har mailat frågan vidare till Spray/Passagen. Vilket flera andra också säger sig ha gjort, vi väntar med spänning på svaret..
  Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.